torsdag 12 augusti 2010

Suck Anders Henriksson!!!

Nog för att det är valrörelse, nog för att det ibland kommer tokiga kommentarer och utspel, men Anders Henrikssons (S) kommentarer över Filippa Reinfeldts besök tar nog priset. Först hälsar han henne välkommen i ett pressmeddelande som i stort går ut på motsatsen, dvs "Jag vill inte ha dig här!". Sen tar han sig friheten att återigen göra sina egna tolkningar av moderaternas och mina avsikter med Landstinget i Kalmar län. Kan det vara så Anders att du börjar bli så desperat över att du inte har några egna förslag att lägga fram så du försöker hitta på vad andra kan tänkas göra istället? Kom igen Anders, du är bättre än så egentligen!
Du kan ju gå in på DN och kolla vad docent Clas Rehnberg anser om er så kallade granskning av regeringens vårdpolitik. Mycket av det ni försöker göra poänger på är fel och missvisande, och jag tror inte att Moderaterna har sålt något akutsjukhus under innevarande mandatperiod heller, något som ni gärna vill göra gällande. Jag har sagt det många gånger förut, men verkar få göra det igen och igen: Något sjukhus ska inte säljas i Kalmar län såvida ni inte råkar få sitta kvar och tänkt om och vill gynna privata vinstintressen.
Avslutningsvis, du ifrågasätter med kraftord Filippas kritik mot er vårdpolitik i Landstinget, men tvekar inte en sekund att själv starkt kritisera den vårdpolitik som bedrivs i Stockholm. Detta kan bara beskrivas som ren och skär desperation från din sida, kan det vara så illa att hon faktiskt har rätt? Att vården är ojämlik i länet och att det finns mer att göra inom primärvården innan vi kan säga att vi tillgodoser medborgarnas behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar