söndag 2 januari 2011

År 2011

Ja, då var det ett nytt år igen. Var tog egentligen 2010 vägen? Ser man tillbaka på året som gått handlade nästan hela året om valet. Förberedelserna innan, valrörelsen, slutspurt, valnatten, glädje och besvikelse, förhandlingar och till sist val till olika poster. Det är ett hektiskt år- valåret. Jag hoppas och tror att år 2011 kommer bli lite lugnare. Annars ser jag fram emot detta år och vad det kommer att bära med sig. I den kommunala världen har vi moderater ett guldläge att driva vår politik för första gången tillsammans i en allians. Kommer vi till ett beslut om att bygga en ny 6-9-skola i Färjestaden? Hittar vi en lösning för att ge hela kommunen friskt vatten? Det är två stora och viktiga frågor som måste få en lösning det kommande året. På det regionala planet har vi Regionförstoringsfrågan som årets viktigaste fråga. Kommer vi 2015 att tillhöra en ny storregion? Hur kommer den att se ut och vilka län ska ingå.

På det personliga planet så väntar vad jag vet i alla fall ett bröllop då min svåger ska gifta sig i sommar. Kanske blir det fler inbjudningar till bröllop, man kan ju hoppas. Eventuellt kommer några från bekantskapskretsen bli föräldrar på nytt? Kommer jag att lyckas få med frun på utlandssemester via flyg, eller sätter flygrädslan in och hindrar detta?
Oavsett vad så kommer 2011 bli ett intressant år, och än så länge dvs 2 dagar in, så har jag inte behövt skotta nån snö.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar