måndag 27 april 2009

Moderat Rikskonferens

Då så var man tillbaka i länet igen efter 2 ½ dagar i Örebro. Skönt att i alla fall söndagen var ledig, annars hade måndagen varit olidlig. Moderat kommunal rikskonferens: kan det va nåt det?
Över 1700 personer som träffas och diskuterar moderat politik i dagarna 2. Det visar på en styrka och en framtidstro för hela partiet och Sverige. Nu befinner vi oss mitt inne i en lågkonjuktur, kanske inte ens har sett slutet av den, men efter helgen så känns det ändå som om vi kommer att komma hyfsat helskinnade ut ur krisen. Regeringen och speciellt finansen kommer att lösa detta galant, medan Socialdemokratin lägger ofinansierade förslag gång på gång.
Roligt förresten att höra att Mona Sahlin vill göra skattesänkningar för de med villa i Stockholm. Hon måste ha en sedelpress stående på Sveavägen, för hur har hon annars tänkt att finansiera detta, tillsammans med allt annat de lovat.

**************************************************************

Här hemma i Landstinget i Kalmar så väntar 2 dagars fullmäktige på Strand Hotell i Borgholm. Detta fullmäktige kommer nog inte att gå till historien som ett av de viktigaste då ärendelistan är oerhört fattig på innehåll. Det är väl endast årsredovisningen som faktiskt kommer att bli ämne för debatt. Men det är väl förresten inte så konstigt, denna majoritet vi har i länet har ju valt att inte överhuvudtaget göra nånting. Ju mindre vi gör, destå bättre är deras novis. Kommer dock att få debattera IVPA (I Väntan På Ambulans) med Lena Segerberg. Ska bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar